Het ontstaan van Popeye.nl

Het zal ergens in 2010 geweest zijn dat Gerrit en zijn vrouw op zoek waren naar een ander soort vakantie en hiermee eigenlijk de eerste stappen voor Popeye hebben gezet. Net als veel andere Nederlanders kwamen zij toen uit bij een caravan.

Al snel bleek dit toch ook niet te zijn wat zij zochten. Het was vrij benauwend en beperkt. Om tijdens hun vakantie in een caravan toch een beetje van het mooie weer te genieten besloten ze een boot te huren en het water op te gaan.

Op de prachtige wateren die Nederland rijk is leerde zij Nederland op een totaal andere manier kennen. Op de weg terug naar huis waren zij het er dan ook al snel over eens dat bij hun volgende vakantie de caravan ingeruild moest worden voor een boot.

Het huren van een boot was niet zo zeer het probleem. In 2010 was het internet dan misschien nog niet zo groot als dat het nu is, Google was er al wel en na een simpele zoekopdracht als “boot huren” kwamen er genoeg resultaten naar boven. Zoveel zelfs dat het moeilijk was om door de bomen het bos te zien.

De ene website zag er mooier en overzichtelijker uit dan de ander maar er was nergens een duidelijk, onafhankelijk overzicht te vinden van huurboten.

Een vakantie werd een hobby en de hobby werd een passie

Zo’n zes jaar later is Gerrit compleet verkocht aan het water. Wat begon met eens anders op vakantie is uitgelopen tot een ware passie voor boten, varen en in het bijzonder het overzichtelijk kunnen aanbieden van huurboten en alles daar om heen.

“Het zou voor iedereen mogelijk moeten zijn om zonder moeite een huurboot te huren en de totaal andere wereld te ervaren wanneer je op het water zit.”

Wie zijn wij?

Gerrit Veldman

Ad van Drunen

Pin It on Pinterest